Karlshamn - Konferenshotell

För den som vill arrangera en konferens för sin organisation eller företag så finns det bra alternativ på Konferenshotell i Karlshamn. Överhuvudtaget är det en passande plats för konferenser på grund av stadens lugna och vackra miljö men också närhet till skärgård, till historiska platser och aktiviteter när man vill komma bort från arbetet, kanske ge sig ut tillsammans på upptäcktsfärd eller göra olika former av teambuilding.

Ett par exempel på bra hotell att bo och genomföra konferensen på är till exempel Scandic Karlshamn eller First hotell Karlshamn. Även hotell Walhalla är ett passande alternativ.

Hotellet ligger i olika prisnivåer och ger olika möjligheter men de är alla passande för både arbete och rekreation.

När man inte konfererar kan man ge sig ut på en rundvandring i staden. Genom att använda sig av en smartphone kan man scanna de QR-koder som ger en direkt information om de olika historiska platser man besöker på stadsvandringen och således behövs ingen guide. Det går också att ta sig ut till den tidigare nämnda skärgården och besöka några av dess vackra öar. Karlshamn är också en vallfärdsplats för sportfiskare och det finns goda möjligheter till fiske i någon av stadens sjödrag eller vatten.

När man befinner sig här ska man inte missa att besöka det sjöfartsmuséum som finns här. Där finns många gamla artefakter och klenoder värda att se. Dessa bär på historier som sjömän har samlat på sig från hela världen. Som hamnstad så har Karlshamn en historia av närhet till andra kulturer, intryck och perspektiv. Kanske är det därför som det trots sin lugn och harmoni också är en levande och vital stadsbygd.